Hilversum,
29
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Ron’s RadioShow van MAX verhuist!

Ron’s RadioShow van MAX verhuist!

Hilversum, 29 december 2015 – Vanaf zaterdag 2 januari 2016 verhuist Ron’s RadioShow naar 12.00 uur. Veel vaste elementen van het radioprogramma met Ron Brandsteder blijven, maar ook een aantal nieuwe elementen worden aan Ron’s RadioShow toegevoegd in het nieuwe jaar.

Met deze verhuizing zet het radioprogramma op zaterdag de lunchtraditie van MAX op NPO Radio 5 voort, waar de TinekeShow dat al op werkdagen doet. Natuurlijk zal Ron met een gezonde dosis humor veel lekkere nostalgische muziek blijven draaien, zoals de luisteraar gewend is. Vaste elementen als Ron’s Muzikale Pareltje en de Cover Quiz – waarin twee kandidaten hun muziekkennis met elkaar meten – zullen ook blijven, maar met de verhuizing gaan ook een aantal leuke vernieuwingen gepaard.

Zo zullen voortaan in het legendarische spel Geen ja, geen nee twéé kandidaten tegen elkaar gaan strijden om zo lang mogelijk de twee verboden woorden te omzeilen. De winnaar gaat naar huis met een mooie prijs; voor de verliezer staat enkel het MAX-goodiepakket klaar.

Ook nieuw is Ron’s Reismicrofoon. Daarin reist Ron samen met de luisteraars de wereld rond op zoek naar de mooiste, spannendste of gekste plekken op aarde. Luisteraars dragen deze aan en halen zo herinneringen op aan de bijzondere locaties die ze hebben bezocht.

Over Ron’s RadioShow 
Ron’s RadioShow is wekelijks te beluisteren op NPO Radio 5 via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).


MAX: Ron’s RadioShow
Vanaf 2 januari 2016
Elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Ron Brandsteder
www.ronsradioshow.nl