Hilversum,
10
januari
2020
|
09:52
Europe/Amsterdam

Ron Boszhard en Hedwiges Maduro op de Perstribune van MAX

Zondag 12 januari van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Zondag 12 januari zijn programmamaker Ron Boszhard en voetbalanalist Hedwiges Maduro te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Ron Boszhard, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is al zo'n vijftien jaar presentator van het kindersportprogramma Zappsport én hij won een grote televisieprijs voor het TROS-programma Pluk de Dag. Maar Boszhard is ook bekend van het programma Wie is de Mol, dat dit weekend aan zijn twintigste seizoen begint. In editie 18 blies Boszhard al in de eerste aflevering op legendarische wijze de aftocht. Een hard gelag voor Mol-fan Boszhard.

Hedwiges Maduro, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is tegenwoordig vooral bekend als voetbalanalist bij Fox Sports Eredivisie. Maar nog niet zo lang geleden was hij zelf actief op de voetbalvelden. Maduro brak in het seizoen 2004/2005 door bij Ajax, en haalde niet lang erna het Nederlands Elftal. Mede door blessures kon Maduro 'de grote belofte' nooit helemaal waarmaken. Toch speelde Maduro in de Europese subtop bij Valencia en Sevilla. Nu wil hij de absolute top halen als trainer.

In De Perstribune signaleert vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit het heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor het beste uit twintig seizoenen Wie is de Mol.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

#DePerstribune | @DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune