Hilversum,
16
maart
2018
|
15:12
Europe/Amsterdam

RoMi Cage en Stephanie Struijk te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 17 tot en met vrijdag 23 maart staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Onder meer RoMi Cage en Stephanie Struijk komen langs. 

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het weekend begint goed op NPO Radio 5 met Wekker-Wakker-Weekend! Jan Rietman haalt het mooiste uit zijn Los Vast-archief, viert de geboortedag van Wilson Pickett en geeft mooie prijzen weg. Zoals kaarten voor de musical Jesus Christ Superstar met Ted Neeley!

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Aanstaande woensdag 21 maart gaat Nederland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Voor iedereen die nog twijfelt om te gaan stemmen, heeft premier Mark Rutte een speciale boodschap. Jeroen van Inkel belt met hem over het belang van stemmen.

RietmanShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman bespreekt in RietmanShow elke dag een actualiteit. Daarnaast trakteert hij de luisteraars op heerlijke countrymuziek, speelt hij een spel in de Pianobar en laat hij zijn luisteraars kiezen voor de Vijf van Vijf; de vijf beste nummers uit de jaren 60, 70, 80, 90 én het heden.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
In De MAX! is volgende week weer ruimte voor livemuziek. Op maandag 19 maart komt het Zeeuwse duo RoMi Cage op bezoek bij Henkjan Smits en Manuëla Kemp. Zij brengen gelaagde, moderne popmuziek met een vleugje country en hier en daar een rauw randje rock. Op vrijdag 23 maart is Stephanie Struijk te gast. Ze bracht onlangs een nieuw album uit met de titel Daar. Momenteel toert Stephanie door het land. In Club de MAX! zingt ze een paar nummers van haar laatste album.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAXwww.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow  | www.maxvandaag.nl