Hilversum,
04
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Roberto Payer en Johan Derksen te gast in TinekeShow bij MAX

Roberto Payer en Johan Derksen te gast in TinekeShow bij MAX

Hilversum, 4 december 2015 – Tineke de Nooij ontvangt volgende week in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen Roberto Payer en Johan Derksen.

Maandag is zangeres Saskia van Zutphen te gast. Samen met Paulette Willemse staat ze al jaren op de bühne met het meezing-cabaretprogramma Vuile Huichelaar. En deze winter hebben ze een hele speciale show: Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren. Het is een meezing-kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes.

Dinsdag maakt Nico de Haan zijn opwachting, de bekendste vogelaar van Nederland. Nu de vogels naar verre oorden zijn gevlogen, heeft Nico alle tijd om eens bij Tineke aan te schuiven. 

Roberto Payer is een veelzijdig man; onlangs werd bekend dat hij de nieuwe president commissaris wordt van de Nederlandse kunst- en antiekbeurs PAN. Maar deze geboren Italiaanse kok én hoteldirecteur heeft onlangs ook een kookboek uitgebracht: Pure Italiaanse Keuken. Woensdag komt hij langs om Tineke bij te praten over al zijn ontwikkelingen.

Donderdag is Johan Derksen te gast. De televisiepersoonlijkheid is vooral bekend vanwege zijn voetbalanalyses, maar momenteel is hij vooral druk met zijn andere grote liefde: muziek. Voor zijn televisieprogramma Derksen on the Road ging hij op zoek naar de zangers die een halve eeuw geleden de hitparades aanvoerden. En nu komt hij met een theatertour en passeren alle hits van toen weer de revue in Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop.

En we sluiten de week af met Roos van Erkel. Zij speelt de felbegeerde hoofdrol in de musical Het meisje met het rode haar; de rol van de rechtenstudente Hannie Schaft die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het gewapend verzet gaat.

Over TinekeShow 
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 

MAX: TinekeShow 
Maandag 7 december t/m vrijdag 11 december 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 
Presentatie: Tineke de Nooij 
www.TinekeShow.nl