Hilversum,
07
december
2018
|
15:04
Europe/Amsterdam

Robèrt van Beckhoven en Olga Assink op De Perstribune van MAX

Zondag 9 december zijn Meester Patissier en Boulanger Robèrt van Beckhoven en handbalgrootheid Olga Assink te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Robèrt van Beckhoven, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, begint komende zondag aan een nieuw seizoen als jurylid in Heel Holland Bakt bij MAX op NPO 1. Het is de allereerste wintereditie van de populaire bakshow. Behalve in Heel Holland Bakt, is Van Beckhoven binnenkort ook te zien in Wie is de Mol?. En hij reist heel Nederland door met zijn 'theatrale foodexperience' bij Robèrt... van Beckhoven.

Olga Assink, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, was tot voor kort de assistent-bondscoach van de Nederlandse vrouwenhandbalploeg. Vlak voor het EK, dat momenteel wordt gespeeld in Frankrijk, kreeg ze van de handbalbond te horen dat ze niet mee mocht. Ze volgt het toernooi nu vanaf de bank in haar huiskamer, maar staat nog altijd in nauw overleg met bondscoach Helle Thomsen. Assink was zelf ooit tophandbalster. Ze is de topscorer aller tijden van de Oranjevrouwen en werd in 2005 uitgeroepen tot Europees handbalster van het jaar.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Met dit keer onder meer aandacht voor Rotterdamse t's en zachte, Brabantse g's, ofwel: de geschiedenis van dialecten en accenten op radio en tv.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.facebook.com/deperstribune | #DePerstribune | @DePerstribune

www.maxvandaag.nl