Hilversum,
14
augustus
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Rob Trip en Bart Veldkamp zijn te gast op De Perstribune van MAX

Rob Trip en Bart Veldkamp zijn te gast op De Perstribune van MAX

Hilversum, 14 augustus 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag opnieuw twee toppers uit de sport- en mediawereld. Nieuwsanchor Rob Trip en Olympisch schaatskampioen Bart Veldkamp zijn te gast bij Jeroen Latijnhouwers. Govert van Brakel is dit weekend nog afwezig.

Rob Trip (1960) was één van de bepalende presentatoren vanaf het begin van het (NPO) Radio 1 Journaal. Dit programma viert dit jaar het twintigjarig bestaan. Trip was vanaf het begin betrokken bij het programma, maar stapte over om vanaf 2010 het achtuur-journaal te presenteren.

Oud-schaatser Bart Veldkamp (1967) won tussen 1988 en 2001 talloze medailles, met name op de 5000 en 10.000 kilometer. Tegenwoordig is Bart schaatscoach en heeft hij zich gestort op de gezonde voedingsreep. Hij probeert Bart’s Bar met behulp van crowdfunding op de markt te krijgen.

Verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, steekt zijn licht op bij “De Kist” alias Simon Kistemaker, de voetbaltrainer die veel kleine voetbalclubs groot heeft gemaakt. Recensent Ron Vergouwen kijkt met zijn televisierubriek Kassie Terugkijken naar de start van Talpa, nu tien jaar geleden.

MAX
De Perstribune
Zondag 16 augustus 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl