Hilversum,
13
november
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Rob Rensenbrink en Rob Wijnberg te gast op De Perstribune van MAX

Rob Rensenbrink en Rob Wijnberg te gast op De Perstribune van MAX

Hilversum, 13 november 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag vanaf 12.15 uur op NPO Radio 1 voetballegende Rob Rensenbrink en Rob Wijnberg, de grote man achter De Correspondent.

Rob Wijnberg is oprichter en hoofdredacteur van De Correspondent, een digitale ‘kwaliteitskrant’. Wijnbergs journalistieke loopbaan begon als columnist van De Telegraaf. Later was hij hoofdredacteur van NRC Next. Twee jaar geleden werd hij uitgeroepen tot ‘Journalist van het Jaar’. Momenteel voert Wijnberg campagne voor meer diversiteit. Hij is op zoek naar niet-blanke journalisten.

Rob Rensenbrink zal voor eeuwig de man blijven van de bal tegen paal in de WK-finale van 1978 in en tegen Argentinië. De linksbuiten met de bijnaam ‘het slagenmens’ haalde zijn grootste clubsuccessen in België, bij Anderlecht. Rensenbrink speelde 46 interlands. Hoe oordeelt hij over het Nederlandse voetbal?

Verslaggever Jules van der Wardt – alias de ‘Vliegende keep’ – is te gast bij Ton Lokhoff, momenteel assistent-trainer van VfL Wolfsburg. En in de rubriek Kassie Kijken geeft recensent Ron Vergouwen antwoord op de vraag: hoe origineel is Hilversum?

De Perstribune wordt ook aanstaande zondag gepresenteerd door Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 15 november 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl