Hilversum,
13
mei
2016
|
15:18
Europe/Amsterdam

Rob Hoogland en Kees Rijvers op De Perstribune van MAX

Zondag 15 mei om 12:00 uur op NPO Radio 1

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 15 mei Telegraaf-columnist Rob Hoogland en oud-voetbaltrainer Kees Rijvers.

In het eerste uur is Rob Hoogland te gast. Rob gaat dit weekend officieel met pensioen bij dagblad De Telegraaf, maar dat betekent niet dat hij na ruim een kwart eeuw met zijn populaire column stopt. Daar gaat hij nog even mee door, alleen in een iets lagere productie.

Oud-voetballer en -trainer Kees Rijvers is te gast in het tweede uur van De Perstribune. Over Kees verschijnt binnenkort een biografie van de hand van zijn kleindochter en journaliste Antje Veld. Daarin wordt de rijke loopbaan besproken van Kees als speler van onder meer NAC en het Franse St. Etienne en als trainer van onder meer PSV en het Nederlands elftal.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is te gast bij oud-zwemster Jolanda de Rover. Ze gaan samen onder meer terug naar de Spelen van 1984 toen Jolanda goud won in Los Angeles. In de rubriek Kassie Kijken staat recensent Ron Vergouwen stil bij de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen televisieweek.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Elles de Bruin en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 15 mei 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Elles de Bruin en Govert van Brakel
www.deperstribune.nl
#DePerstribune