Hilversum,
05
augustus
2022
|
11:01
Europe/Amsterdam

Rob Goossens en Maarten van der Weijden op De Perstribune van MAX

Zondag 7 augustus

Mediajournalist Rob Goossens en zwemfenomeen Maarten van der Weijden zijn komende zondag te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. 

Rob Goossens, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend om zijn ongezouten meningen over tv-programma’s en BN’ers achter de desk van RTL Boulevard, waar hij regelmatig aanschuift als duider van het entertainmentnieuws. Tegenwoordig werkt Goossens als mediajournalist voor Veronica Superguide. In het verleden was hij onder meer mediajournalist voor De Telegraaf. Daarvoor was hij onder meer politiek en financieel journalist bij NRC, Het Parool en SpitsNieuws.

Maarten van der Weijden, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is Neerlands bekendste duursporter. In 2008 werd hij Olympisch zwemkampioen op de tien kilometer open water. Nog bekender werd hij door in 2019 als eerste de Elfstedentocht zwemmend af te leggen. Afgelopen week probeerde Van der Weijden nog het afstandsrecord van zeven dagen fietsen te verbreken - een poging die hij vanwege hevige zadelpijn moest staken. Nu gaat het vizier op de Elfstedentriatlon volgend jaar. Ook daarmee hoopt ex-kankerpati√ęnt Van der Weijden geld op te halen voor kankerbestrijding.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAX-programma terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

#DePerstribune | @DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune