Hilversum,
10
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Rick Engelkes en LA The Voices te gast in TinekeShow bij MAX

Rick Engelkes en LA The Voices te gast in TinekeShow bij MAX

Hilversum, 10 december 2015 – Tineke de Nooij ontvangt volgende week in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen Rick Engelkes en LA The Voices. 

Maandag is acteur, theater- en televisieproducent Rick Engelkes te gast. Maandagavond gaat namelijk zijn nieuwste productie in première: de muzikale theaterkomedie Opvliegers. In dit stuk spelen actrices Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzum vrouwen die in de overgang zijn en zichzelf tegenkomen tijdens hun vakantie op Bali. Maar Rick heeft behalve Opvliegers nog veel meer op het programma staan!

Zangeres en actrice Ricky Koole en muziekkenner Leo Blokhuis staan samen in het theater en komen dinsdag bij Tineke vertellen over hun speciale, sfeervolle kerstprogramma. Whatever Happened To Christmas zit vol prachtige kerstliedjes, zowel bekende als onbekende. De liedjes worden verzorgd door Ricky en andere muzikale gasten, en Leo vertelt verhalen bij de muziek. Het is het vierde theaterprogramma van het muzikale echtpaar.

Woensdag komt schrijver Thomas Verbogt langs. Zijn roman Als de winter voorbij is werd zeer goed ontvangen. Momenteel toert het door hem geschreven toneelstuk Vrouwen van later door het land. Verder schrijft hij nog iedere dag een column voor dagblad De Gelderlander. De pen van Thomas Verbogt staat nooit stil en zijn inspiratie lijkt oneindig. Hoe doet hij dat?

Henk van der Horst is donderdag te gast bij Tineke. De voormalig regisseur en acteur, die vooral bekend werd van het NCRV-programma Farce Majeure, heeft een tweede roman geschreven: Wát een dag. Het gaat over één dag uit het leven van de hoofdpersoon. Henk vertelt Tineke meer over deze hoofdpersoon en uiteraard blikken ze terug op zijn televisietijd.  

Vrijdag staat TinekeShow in het teken van kerst, met onder meer een live kerstoptreden van LA The Voices.

Over TinekeShow 
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 


MAX: TinekeShow 
Maandag 14 t/m vrijdag 18 december 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 
Presentatie: Tineke de Nooij 
www.TinekeShow.nl