Hilversum,
03
februari
2017
|
13:48
Europe/Amsterdam

René Stokvis en Gerrit-Jan Konijnenberg op De Perstribune van MAX

Zondag 5 februari

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur televisieproducent René Stokvis en oud-skischansspringer Gerrit-Jan Konijnenberg.

René Stokvis, te gast in het eerste uur van De Perstribune, was één van de eerste televisieproducenten van Nederland. Hij was de grote man achter Te land, ter zee en in de lucht en stond aan de wieg van Ik Vertrek. Stokvis begon zijn carrière als regisseur bij de publieke omroep, onder andere van grote sportevenementen. Nog altijd is hij actief met maar liefst drie mediabedrijven.

Gerrit-Jan Konijnenberg, te gast in het tweede uur van De Perstribune, zette in de jaren 80 en 90 het skischansspringen op de kaart. Hij was de eerste en tot nu toe enige Nederlandse deelnemer aan de prestigieuze Vierschanzentoernee. De Olympische Spelen bleken net iets te hoog gegrepen. Tegenwoordig is Konijnenberg zakenman te Finland.'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is bij oud-Roda-voetballer Eric van der Luer. Hij gaat onder andere met hem terug naar 1997, toen Roda de bekerfinale speelde tegen Heerenveen. En mediadeskundige Ron Vergouwen dompelt zich deze week onder meer onder in de bierserie Leven in de brouwerij.De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 5 februari
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune