Hilversum,
10
november
2022
|
10:30
Europe/Amsterdam

Registratie afscheidsconcert Rob de Nijs bij MAX op NPO 1

Donderdag 15 december

Voor de állerlaatste keer Rob de Nijs. In juni gaf één van Nederlands grootste artiesten zijn allerlaatste concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vlak voor zijn tachtigste verjaardag (26 december) zendt MAX de registratie uit van dit bijzondere en unieke concert. Hits als Banger hart, Malle Babbe en Foto van vroeger worden voor de laatste keer ten gehore gebracht. Rob de Nijs: Het is mooi geweest, is te zien op donderdag 15 december om 20.30 uur bij MAX op NPO 1.

Een unieke registratie van het laatste optreden van Rob de Nijs in de Ziggo Dome. Een concert dat bolstaat van emoties en mooie momenten. Rob de Nijs heeft Parkinson en besloot daarom eerder dit jaar te stoppen met zingen. Tijdens het concert geeft Rob zich, in al zijn kwetsbaarheid, bloot aan zijn publiek, dat hem op moeilijke momenten spontaan ondersteunt. Dat geeft hem de vleugels om door te gaan en hits als Het werd zomer, Jan Klaassen de Trompetter en Hou me vast een laatste keer ten gehore te brengen. De zanger wordt ook bijgestaan door bevriende artiesten als Paskal JakobsenWaylon, Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Claudia de Breij en Sanne Wallis de Vries. Zij zingen een aantal van zijn bekendste nummers. 

Rob de Nijs: Het is mooi geweest
Donderdag 15 december
Om 20.30 uur bij MAX op NPO 1
MAX zendt het concert opnieuw uit op maandag 26 december (tweede kerstdag) om 8.00 uur op NPO 2 en zondag 1 januari om 0.20 uur op NPO 2.

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_