Hilversum,
07
september
2017
|
15:59
Europe/Amsterdam

Rectificatie: Tijd voor MAX van 11 t/m 15 september niet naar ’s-Hertogenbosch

Maandag 11 tot en met 15 september

In verband met de slechte weersvooruitzichten is MAX genoodzaakt de Tijd voor MAX op toer-week in ’s-Hertogenbosch af te gelasten. Tijd voor MAX is volgende week uiteraard wél gewoon te zien vanuit de warme en vooral droge studio. Ook de Scheveningse Tijd voor MAX op toer-uitzending van morgen (vrijdag 8 september) wordt naar binnen verplaatst.

Het nieuwe seizoen van Tijd voor MAX is vanaf 4 september jl. weer van start gegaan, en dat deed het op een extra feestelijke manier: onder de noemer Tijd voor MAX op toer maakte het programma een aantal bijzondere live-uitzendingen vanaf de boulevard in Scheveningen, tegen de achtergrond van het monumentale Kurhaus en met een schitterend uitzicht op de beroemde pier. Ondanks de wind die er soms met de papieren van de presentatoren vandoor ging en zo nu en dan een spatje regen, kijken we terug op een geslaagde reeks uitzendingen!

Zoals al eerder aangekondigd was Tijd voor MAX van plan om de komende week, van 11 tot en met 15 september, eveneens vanaf een bijzondere locatie in de buitenlucht te komen. Daarvoor was ook al een unieke en wel héél sfeervolle plek gevonden: Sybrand en Martine zouden hun gasten ditmaal ontvangen in de tuin van de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch. De plék kon het programma uitzoeken, de weersomstandigheden helaas niet: naar het zich laat aanzien zal het de komende week zo langdurig regenen, dat uitzenden vanaf een locatie in de buitenlucht niet verantwoord zou zijn.

De interessante BN’ers, fantastische artiesten en andere spannende gasten die voor deze week op ons verlanglijstje staan komen nog steeds, maar ze worden nu lekker ontvangen in de eigen gezellige en vooral warme en droge studio in Hilversum. Want Tijd voor MAX is dan wel een heel fris programma, maar het moet ook weer niet te gek worden!

De toer gaat vanaf maandag 18 september, mits het weer het toelaat, weer verder. Dan strijkt de karavaan neer in Blokzijl. Van 25 tot en met 29 september 2017 komt Tijd voor MAX vanuit Middelburg.

Tijd voor MAX
Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.tijdvoormax.nl