Hilversum,
05
maart
2020
|
16:55
Europe/Amsterdam

Rectificatie: Nieuw seizoen Bed & Breakfast bij MAX

Vanaf 17 april

Rectificatie: in verband met een schemawijziging worden de afleveringen van Bed & Breakfast op een ander moment en in een andere volgorde uitgezonden dan vermeld in eerdere berichtgeving. Hieronder vindt u de juiste afleveringsinformatie.

Vanaf vrijdag 17 april is Bed & Breakfast terug bij MAX op NPO 1. Zes afleveringen lang testen b&b-houders elkaars onderneming. In de eerste afleveringen reizen de deelnemers af naar Friesland en Noord-Holland.

Aflevering 1 – vrijdag 17 april, 20.30 uur, NPO 1
In deze aflevering logeren de gasten als eerste bij Esther en Camille in een Fries stadje. Vervolgens reizen de deelnemers door naar de bed & breakfast van Kees Yvonne, deze b&b is alleen bereikbaar per boot en ligt verderop in Friesland. Kees en Yvonne wonen midden in de natuur. De aflevering wordt afgesloten in Noord-Holland. Hier hebben Sophie en haar moeder Hanneke een bed & breakfast. Durven de gasten het aan om te gaan suppen?

Aflevering 2 – vrijdag 24 april, 20.30 uur, NPO 1
Marie-Jose en Marcel runnen hun b&b in Noord-Holland. Samen met hun gasten duiken ze in Hoorn de Gouden Eeuw in. In Friesland leidt Marijte, gehuld in klederdracht, de gasten rond in een pittoresk dorp. Lucas en Marlous verruilen hun woning in Amsterdam voor een boerderij in Zuid-Holland. Per tandem bewondert de groep de plaatselijke natuur.

Aflevering 3 – vrijdag 1 mei, 20.30 uur, NPO 1
De gasten slapen deze week in de bed & breakfast van Ria en Theo, zij hebben een dijkhuisje aan de Lek. In de gemeente Gouda wordt er gelogeerd bij Jon en Ria die een jaren zeventig hoekhuis hebben. Bij hen gaat alle winst naar goede doelen, waaronder het weeshuis van hun dochter in Afrika. En in de gemeente Drimmelen, in de vroegere school van hun kinderen, runnen Anita en Mario hun b&b.

Aflevering 4 – vrijdag 8 mei, 20.30 uur, NPO 1
De b&b-houders logeren bij Daisy en Remco die een bed & breakfast hebben in de gemeente Langedijk. Ze nemen hun gasten mee naar de bakker voor het maken eierkoeken. Vervolgens ontvangen Marijke en Kees hun gasten in hun b&b in Drenthe, waar de overbuurman de gasten leert trekker rijden. Cor en Ron kochten tijdens een fietstocht in een opwelling een grote boerderij in Friesland, waar ze inmiddels al 15 jaar een bed & breakfast runnen.

Aflevering 5 – vrijdag 15 mei, 20.30 uur, NPO 1
In deze aflevering van Bed & Breakfast logeren de gasten eerst logeren bij moeder Els en dochter Chloe. Zij hebben een bed & breakfast in Zeeland, dus een tripje naar het strand kan niet achterblijven. Maar in deze aflevering blijken alle deelnemers één gedeelde hobby te hebben; paarden. Bij Kees en Lily kun je zelfs mét je paard komen logeren. Een ook Sandra en Barry houden van paarden en dat zie je terug in hun b&b in Brabant.

Aflevering 6 – vrijdag 22 mei, 20.30 uur, NPO 1
De deelnemers hebben één fijne overeenkomst; bij iedereen kan een plons in het zwembad gemaakt worden. Ruben en Marianne trappen af met hun b&b vlakbij Roosendaal. Behalve zwemmen, gaan de gasten ook nog skydiven! Daarna is de beurt aan Hans en Joke die een b&b runnen in Zeeland. Al moest Hans even wennen aan ‘vreemde zwembroeken’ in zijn zwembad, ook hier kan gezwommen worden. De aflevering eindigt in de b&b van Marielle en Ruud, die onder de rook van Rotterdam wonen. Na een sportief uitje op een soort loopfiets, mogen ook hier de gasten afkoelen in het zwembad.

Bed & Breakfast
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ondertussen proberen ze hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Bed & Breakfast (6 afleveringen)
Vanaf vrijdag 17 april
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

@bnbMAX | #BenB | Facebook.com/OmroepMAX