Hilversum,
14
september
2018
|
16:16
Europe/Amsterdam

Raw Medicine, Cookhouse en Ancora te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 15 september tot en met vrijdag 21 september staat er weer een hoop te gebeuren bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5

George Michael is een icoon van de jaren 80. Zanger Charly Luske en bassiste Phaedra Kwant zijn groot fan en maken een theatervoorstelling over de Britse zanger. Jan belt met Phaedra Kwant. Verder alles over Leo Sayer, want hij komt naar Nederland. Natuurlijk weer een bijzonder optreden uit Jans Los Vast-archief en nieuwe countrymuziek uit Amerika.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Emile Roemer is vanaf volgende week talkshowhost! In Talkshow Gelül spreekt hij met bekende en onbekende Feyenoord-supporters over hun woeste liefde, vreugde, verdriet en onvoorwaardelijke trouw aan de Rotterdamse club. Omdat er al genoeg wordt gesproken over opstellingen, wisselspelers en trainers, gaat Talkshow Gelül over die ene onmisbare speler die er altijd is én altijd zal blijven: de 12e man. Jeroen vraag Emile maandag 17 september naar zijn liefde voor de club.

Een week voor Prinsjesdag vond er in het Mauritshuis in Den Haag een hoedjesruil evenement plaats onder politici. Want waarom zou je een nieuw hoedje voor Prinsjesdag kopen als je ‘m ook kunt ruilen? Dat is veel duurzamer! GroenLinks kamerlid Isabelle Diks ondersteunde deze actie. Jeroen belt dinsdag 18 september met haar om te vragen welk hoedje zij voor die van haar teruggekregen heeft. Daarnaast blikt hij met haar vooruit op de feestelijkste dag van het politieke jaar: Prinsjesdag.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In Haandrikman! bespreekt Bert Haandrikman van maandag tot en met donderdag het nieuws van de dag én hoort de luisteraar de beste muziek ooit gemaakt!

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Woensdag 19 september dampt het in de studio van De MAX!. Die dag is de band Raw Medicine te gast, de nieuwe band van Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont. Zij noemen zichzelf ‘een geoliede machine die dampende rock & roll met passie en power speelt die je ouderwets bij de keel grijpt’. Dat belooft wat!

Vrijdag 21 september klinkt het weer heel anders in Club De MAX!. Dan hoort de luisteraar Cookhouse, een pop-folkband die een mix brengt van country, blues, folk, funk en wereldmuziek.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow zingt vrijdag 21 september de populaire Volendamse zanggroep Ancora live. Wie mee wil zingen meldt zich aan, want publiek is welkom bij deze vrijdagse TinekeShow.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker-Weekend!, Je dag is goed, Haandrikman!, TinekeShow en De MAX! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl