Hilversum,
25
maart
2016
|
16:28
Europe/Amsterdam

Ramon Beuk, Stef Bos en Hans van Breukelen te gast bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf zaterdag 26 maart tot en met vrijdag 1 april

Van zaterdag 26 maart tot en met vrijdag 1 april komen er boeiende gasten langs bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5, waaronder Ramon Beuk, Stef Bos en Hans van Breukelen.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 6.00 tot 10.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Jan Rietman heeft zaterdag in Wekker-Wakker-Weekend! acteur Peter Tuinman te gast. Peter is onder andere bekend van zijn rollen in Unit 13, Bureau Kruislaan en de Friese advocatenserie Dankert & Dankert. Afgelopen najaar kroop Peter in de rol van de bekende Amsterdamse rechercheur De Cock voor de theaterversie van Baantjer.

De TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Na zes weken vakantie is Tineke de Nooij weer terug op NPO Radio 5 met De TinekeShow! Op haar eerste werkdag, tweede paasdag, ontvangt ze fotografe Mona van den Berg. Mona fotografeerde Syrische vluchtelingen, zowel in ons eigen land als in het buitenland. Haar foto's zijn momenteel te zien in de expositie 5 jaar oorlog in Syrië in het Humanity House in Den Haag.

Op dinsdag schuift televisiekok Ramon Beuk aan bij Tineke. Hij presenteerde kookprogramma's als Born2Cook, Wereldwijnen en Terug naar mijn Roti. Daarnaast schreef hij verschillende kookboeken. Binnenkort gaat Ramon samen met Jörgen Raymann zijn kookkunsten combineren met comedy. Aan de Pier in Scheveningen krijgen zijn gasten een avondje Tasty Comedy geserveerd.

Woensdag ontvangt Tineke zanger Stef Bos. Hij staat dit jaar 25 jaar op het podium en is bezig met een jubileumtour. In 1991 brak hij door met zijn grootste hit Papa, maar op dit moment is Stef te horen met zijn single Kan het niet alleen.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag, tweede paasdag, is Anja den Bok te gast bij Tijd voor MAX Radio. Anja werd op haar 21e non, maar is inmiddels uitgetreden en heeft nu een gezin. Ze schreef het boek Driemaal Bruid en komt daarover vertellen.

Dinsdag komt Marco van de Plasse langs in de studio van Tijd voor MAX Radio, hij maakte een vijftal korte documentaires over 90-plussers en schetst zo een beeld van de wederopbouw.

Bij Tijd voor MAX Radio is donderdag schrijver Robert Vuijsje te gast. Robert schreef het boek Kaaskoppen, over de tweestrijd die in Nederland gaande is tussen de mensen die begrijpen dat Nederland verandert en de mensen die zich vastklampen aan de oude tradities.

Vrijdag is oud-keeper Hans van Breukelen te gast bij Tijd voor MAX Radio. Hans zit samen met voetbalcommentator Evert ten Napel in de theatervoorstelling Waar was jij in 88?, over het door het Nederlandse voetbalelftal gewonnen EK van 1988.

Wekker-Wakker! - Elke maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 28 april is het ook bij Wekker-Wakker! tweede paasdag, en daarom is er het Wekker-Wakker-paasspel. Tijdens dit spel worden achttien cd-boxen van Robert Long weggeven.

Vrijdag 1 april wordt de rubriek Het Vriendenbureau in stijl afgesloten. Zoveel mogelijk deelnemers komen die ochtend naar de studio, waar zij een heerlijk ontbijtje krijgen en een ontmoeting hebben met de andere ‘vrienden’.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, De TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/TinekeShow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio