Hilversum,
19
oktober
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Radio-dj Rob van Someren en oud-doelman/Almere City FC-trainer Fred Grim op De Perstribune van MAX 19-10-2014

16 oktober 2014 - Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 19 oktober radio-dj Rob van Someren en oud-voetballer en huidig trainer van Almere City FC Fred Grim.

Rob van Someren was jarenlang één van de populairste radio-djs van Radio Veronica. Kort nadat hij in mei getroffen werd door een hartinfarct, kreeg hij van de zenderleiding te horen dat zijn programma van de zender gehaald was en hij ontslagen zou worden. Inmiddels heeft de rechter in een kort geding bepaald dat zijn ontslag onrechtmatig is, maar Robs plekje op de radio is inmiddels ingenomen door Jeroen van Inkel. Zijn fans laten hem niet in de steek, want Rob is genomineerd voor de Zilveren Radioster, de publieksprijs voor beste radioman van het jaar. Van Someren vertelt in De Perstribune over deze roerige tijd én zijn andere baan: agent bij de Amsterdamse politie.

Fred Grim won in de jaren negentig als tweede doelman alle grote prijzen met het Ajax van Lous van Gaal. Later werd hij er wel eerste doelman. Daarvoor stond Grim bij Sc Cambuur in het doel. Tegenwoordig is hij trainer bij Almere City FC, dat in de Jupiler League speelt. 

Verder bespreekt tv-recensent Ron Vergouwen in zijn rubriek ‘Kassie Kijken’ de voorbije tv-week en ‘Vliegende Keep’-verslaggever Jules van der Wardt is deze week op bezoek bij oud-international Ferdy Vierklau. In de uitzending ook flitsen van de voetbalwedstrijd SC Heerenveen – SC Cambuur.

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 19 oktober 2014
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl