Hilversum,
20
april
2020
|
15:43
Europe/Amsterdam

Radio-defilé bij MAX Koningsdag op NPO Radio 5

Maandag 27 april

Maandag 27 april organiseert MAX ter ere van Koningsdag op NPO Radio 5 een heus radio-défilé. Luisteraars kunnen vrienden of familie verrassen met een persoonlijke boodschap, liedje of mooi woord! Want Koningsdag vier je thuis, op NPO Radio 5.

De hele dag, tijdens de MAX-uren, kan de luisteraar familie en vrienden verrassen met een persoonlijke boodschap. Dat mag een mooi woord, gedicht of natuurlijk een liedje zijn. Luisteraars kunnen hun boodschap insturen via MAX Vandaag.

In zowel Je dag is goedHaandrikman! als De MAX! is Joris Kreugel te horen. Hij maakt drie bijdrages over het défilé van weleer op Soestdijk. Hoe ging dat, hoe zagen de voorbereidingen eruit, hoe was het défilé zelf en hoe ging het opruimen achteraf, van al die gul gegeven streekproducten?

En in De Koekhapquiz, ook te horen in de drie-programma's, zijn mooie prijzen te winnen!Bert Haandrikman rolt in zijn uren een virtueel vrijmarktkleedje uit, met daarop een aantal dingen die de deejays ter beschikking hebben gesteld, waaronder een handgehaakte omslagdoek van Manuëla Kemp! Luisteraars kunnen een item bemachtigen als zij een mooie wederdienst aanbieden.

Verder draaien we op Koningsdag alleen maar Nederlands product op NPO Radio 5.

MAX: Radio-defilé
Je dag is goed: 07.00 - 10.00 uur
Haandrikman!: 12.00 - 14.00 uur
De MAX!: 18.00 - 20.00 uur
Maandag 27 april op NPO Radio 5
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/Jedagisgoed.MAX | Facebook.com/DeMAX.radio | Facebook.com/HaandrikmanMAX