Hilversum,
02
februari
2018
|
13:13
Europe/Amsterdam

Rachel Kramer, Dick van Altena en Shirma Rouse te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 februari ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Onder anderen Rachel Kramer, Dick van Altena en Shirma Rouse komen langs. En Roel C. Verburg sluit in Je dag is goed de week weer af met een lied, geïnspireerd op een opvallend bericht uit het nieuws. 

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman luidt het Wekker-Wakker-Weekend! in met verrassende gesprekken en veel muziek. De luisteraar hoort de beste countrymuziek in Country Roads en Jan haalt het mooiste uit zijn Los Vast-archief in Los Vast Live. Verder aandacht voor de Super Bowl, de finale van het American football. Bij het grootste Amerikaanse sportevenement hoort ook veel muziek.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Vrijdag 9 februari staat TinekeShow compleet in het teken van countrymuziek. Rachel Kramer, The LSB-Experience, Dick van Altena en Ben Steneker komen optreden. Verder draait Tineke ook de favoriete countrynummer van de luisteraars.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Ook De MAX! is van maandag tot en met vrijdag weer te horen. Maandag 5 januari is zangeres Shirma Rouse te gast in De MAX! Zij toert met haar show Shirma sings Aretha door heel Nederland en vertelt over haar fascinatie voor de Queen of Soul Aretha Franklin.

Daarnaast zijn er uiteraard de hele week weer lekkere livetracks te horen en is er iedere dag de MAXualiteit-plaat, die wordt gekozen door de luisteraars aan de hand van het nieuws van de dag.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag tussen 07.00 en 10.00 uur het programma Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Cabaretier Roel C. Verburg sluit de week weer af met een lied dat hij speciaal maakt op basis van een opvallend bericht uit het nieuws.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.officieel | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl