Hilversum,
15
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Programmamaker Paul Groot en voetbaltrainer Clemens Westerhof te gast op De Perstribune van MAX

Hilversum, 15 mei 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 17 mei programmamaker Paul Groot en voetbaltrainer Clemens Westerhof.

Paul Groot maakt al ruim tien jaar met Owen Schumacher het satirische programma Koefnoen, waarvoor hij in de huid van bekende en onbekende typetjes kruipt. Komende week start een speciale serie: Koefnoen Presenteert…. In deze speciale serie wordt elke aflevering één verhaal verteld. Groot komt vertellen over Koefnoen Presenteert… en over de techniek achter het ontwikkelen en perfectioneren van zijn favoriete typetjes. Daarnaast vertelt hij hoe hij omgaat met reacties op zijn werk en welk doel hij nastreeft met zijn humor.

Clemens Westerhof is de eerste Nederlandse trainer die naam maakte in Afrika. Met het Nigeriaans elftal bereikte hij het WK van '94 met spelers als Sunday Oliseh, Nwankwo Kanu en Finidi George. Westerhof zorgde voor structuur in de organisatie en kreeg te maken met hoge militairen die hem tegenwerkten. Voor die tijd was hij trainer bij onder andere Vitesse, Feyenoord en MVV. 

Recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken terug op afgelopen tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is deze week bij Marco Boogers, technisch directeur van het gedegradeerde FC Dordrecht. 

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX De Perstribune 
Zondag 17 mei 2015 
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1 
www.deperstribune.nl