Hilversum,
29
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Programmamaker Martin Gaus en voetbaltrainer Adrie Koster te gast op De Perstribune van MAX

Hilversum, 29 mei 2015 - Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 31 mei programmamaker Martin Gaus en voetbaltrainer Adrie Koster.

Martin Gaus is hondentherapeut én was jarenlang maker van programma’s over dieren, waaronder kijkcijfersuccessen als ‘Dierenmanieren’ en ‘De Natte Neuzen Show’. Via deze programma’s bracht hij zijn liefde voor dieren over via de camera. Op dit moment is hij bezig met een nieuw digitaal platform met programma’s over dieren en gaat hij in een nieuwe talentenjacht op zoek naar ‘de nieuwe Martin Gaus’.

Adrie Koster voetbalde onder andere voor Roda JC, PSV en het Nederlands elftal. Tegenwoordig is hij trainer bij VfB Stuttgart in de Bundesliga. Voorheen was hij trainer bij onder andere Ajax, Willem II, Roda JC en Club Brugge. Hij was begin dit seizoen trainer van Jong Oranje. Na vier nederlagen op een rij verspeelde dit team de kans op deelname aan de Olympische Spelen. Govert van Brakel praat met Koster over de kansen op promotie van zijn oude club Roda JC en over het verschil tussen werken in binnen- en buitenland.

Recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken terug op afgelopen tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is deze week bij oud-wielrenner Johan van der Velde.

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune 
Zondag 31 mei 2015 
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl