Hilversum,
06
februari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Programma informatie: MAX TV Wijzer 6-2-2015

Hilversum, 6 januari 2015- Vrijdag 6 februari om 16:20 uur op NPO 1 kunt u weer kijken naar een nieuwe aflevering van MAX TV Wijzer met Koos Postema, waarbij de televisie van vroeger en nu centraal staat. In iedere aflevering blikt Postema samen met actuele gasten vooruit op komende televisieweek.

Aflevering 6 – Jaap Maarleveld blikt terug op De Avonturen van Okkie Trooy - 6 februari om 16:20 uur op NPO 1

In deze aflevering haalt acteur Jaap Maarleveld herinneringen op aan het AVRO-kinderprogramma ’De Avonturen van Okkie Trooy.’ De inmiddels 90-jarige acteur speelt begin jaren 60 de hoofdrol in deze serie. De opnames vonden plaats in het beroemde Studio Irene in Bussum, waar het allereerste nationale tv-programma werd uitgezonden. Hoewel het pand inmiddels is gesloopt, zijn de herinneringen aan Bussum nog levend voor Jaap. Samen met John Leddy, die de rol van Olivarius vertolkte, blikt hij terug op deze onvergetelijke serie en heeft uiteraard weer zijn belangrijke koffertje mee.

Aflevering 7 – Cor Bakker over Cor en Co - 13 februari om 16:20 uur op NPO 1

Pianist Cor Bakker breekt bij het grote publiek door als vaste begeleider in de televisie programma’s van Paul de Leeuw. Maar in diezelfde periode heeft hij ook zijn eigen programma bij de TROS, Cor & CO. Vanaf 1996 tot 2001 ontvangt Cor in de studio bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Iedere aflevering staat garant voor een groot muzikaal feest. In deze aflevering van MAX TV Wijzer haalt de bekende pianist herinneringen op aan een Valentijnspecial met Karin Bloemen. Uiteraard kruipt Cor achter de piano en Karin zingt het nummer Alles wat komt, dat gaat voorbij.

MAX TV Wijzer
Aflevering 6,7
Vrijdag 6 en 13 februari om 16:20 uur op NPO 1 
Presentatie: Koos Postema
www.omroepmax.nl