Hilversum,
07
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Programma-informatie: MAX Muziekspecials in mei

Hilversum, 7 mei 2015 – Geniet van de mooiste muziek bij MAX: Klassiek, modern of pop; er is voor ieder wat wils! In de maand mei zendt MAX de volgende concertregistraties uit: The best of René Shuman & Angel-Eye, Bee Gees in Concert, Nationale Taptoe 2014 en Guido’s Orchestra. Kijk elke zaterdag naar een nieuwe MAX Muziekspecial om 16.05 uur op NPO 2.

Zaterdag 9 mei - The best of René Shuman & Angel-Eye
Dit concert brengt u de mooiste liedjes van René Shuman & Angel-Eye van de afgelopen 10 jaar in een prachtige compilatie. Met de warme opzwepende stem van René Shuman en zijn vakmanschap op gitaar, de vliegensvlugge piano-vingers van Angel-Eye, de band, dansers en violen kunt u heerlijk genieten van de muziek van Elvis Presley, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en vele anderen.

Zaterdag 16 mei – Bee Gees in Concert
Met dit concert van de Bee Gees gaat u weer even terug in de tijd. De Bee Gees brengen hun grootste hits van de jaren zestig tot en met de jaren negentig. Maar ook zullen zij vele nummers ten gehore brengen die zijn geschreven voor andere artiesten, zoals 'Islands In The Stream', 'Guilty' en 'Heartbreaker'.

Zaterdag 23 mei - Nationale Taptoe 2014 deel 1
De Nationale Taptoe is een jaarlijkse kleurrijke indoor-show met Nederlandse militaire muziek. Deze 60e editie stond volledig in het teken van de viering van 200 jaar Koninkrijk. De Nationale Taptoe, van oorsprong een militaire traditie, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige show voor jong en oud. In dit eerste deel van de Nationale Taptoe is er, naast optredens van de Nederlandse militaire orkesten en het Nederlands Politieorkest, een internationale spetterende bijdrage uit Oman: ‘The Royal Oman Police Band’.

Zaterdag 30 mei – Guido’s Orchestra Back Home deel 1 (eerder uitgezonden in 2014)
Orkestleider Guido Dieteren neemt u tijdens dit concert mee in de “pop meets-classic” wereld. Guido’s Orchestra (o.a. bekend van Symphonica in Rosso) reist als poporkest de hele wereld over. Zij speelden in China, de Verenigde Staten, Canada en vele Europese landen. U herkent bekende melodieën, maar u kunt ook genieten van romantische ballads en spetterende solo’s. Naast orkestleider Guido Dieteren is er ook een bijzondere rol voor zangsoliste Wendy Kokkelkoren weggelegd. De muzikale kwaliteiten van Guido Dieteren, de humorvolle interactie tussen de orkestleden en de prachtige muziek maken deze registratie tot een ware TV-belevenis.

MAX Muziekspecials
Elke zaterdag om 16.05 uur op NPO 2 
www.omroepmax.nl