Hilversum,
20
maart
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Programma-informatie: MAX Muziekspecials in april

Hilversum, 20 maart 2015 – Geniet van de mooiste muziek bij MAX: Klassiek, modern of pop; er is voor ieder wat wils! In de maand april zendt MAX de volgende concertregistraties uit: Tina Turner: Live in Holland, The Beach Boys: 50th Anniversary Live in Concert en Il Divo: Live In Barcelona. Kijk elke zaterdag naar een nieuwe MAX Muziekspecial om 16.10 uur op NPO 2.

Zaterdag 4 april - Tina Turner: Live in Holland

De weergaloze Tina Turner treedt op in een uitverkocht GelreDome Stadion waar 35.000 mensen mee swingen met haar bekende nummers waaronder ‘Private Dancer’, ‘What’s Love Got To Do With It’ en natuurlijk ‘Nutbush City Limits’.

Zaterdag 18 april - The Beach Boys: 50th Anniversary Live in Concert

De legendarische Beach Boys vieren dat ze vijftig jaar in het vak zitten en voeren in Phoenix Arizona live oude vertrouwde, maar ook nieuwe nummers op. Het optreden maakt deel uit van een wereldtour van de band. Met de huidige leden van de band - Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine, David Marks en Bruce Johnston- brengen ze nummers als ‘Good Vibrations’, ‘Fun’, Fun, Fun’ en ‘God Only Knows’.

Zaterdag 25 april – Il Divo: Live In Barcelona

Il Divo trad tijdens hun wereldtoer live op in het Palau Sant Jordi in Barcelona. In een spectaculaire show vertolken ze hun grootste hits en brengen daarnaast een paar spectaculaire ‘nieuwe’ liederen.

MAX Muziekspecials 
Elke zaterdag 
16.10 uur op NPO2 
www.omroepmax.nl