Hilversum,
06
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Programma-informatie Droomhuis Gezocht aflevering 8 6-4-2015

Hilversum, 23 februari 2015 - Op maandag 6 april kunt u weer kijken naar een nieuwe aflevering van het MAX-programma Droomhuis Gezocht. In dit programma helpt presentator Sybrand Niessen Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland. In deze aflevering is hij in Portugal. U ziet Droomhuis Gezocht iedere maandag om 21.20 uur op NPO 1.

Aflevering 8 – Droomhuis Gezocht in Portugal - 6 april om 21.20 uur op NPO 1

Hans en Anneke uit ’t Loo Oldebroek zijn op zoek naar een droomhuis in het noorden van Portugal. De precieze plek vinden ze niet zo belangrijk, als het uitzicht er maar weids is. Maar het moet er ook niet te warm zijn, want hun drie paarden, twee honden, twee katten en vijfentwintig kippen kunnen daar niet tegen en die moeten ook mee.

Hans en Anneke zijn inmiddels 27 jaar een stel, maar trouwen vinden ze onzin. Toch gaat Hans, geïnspireerd door een traditionele Portugese traditie, voor Anneke op zijn knieën. Vindt hij naast zijn droomvrouw ook zijn droomhuis? Tot slot wordt er ook een bezoekje gebracht aan het familiehuis van de half-Nederlandse fadozangeres Daisy Correia. 

MAX: Droomhuis Gezocht 
Presentatie: Sybrand Niessen 
maandag 6 april, 21.20 uur op NPO 1