Hilversum,
09
maart
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Programma-informatie Droomhuis Gezocht 9-3-2015

Hilversum, 28 januari 2015- Op maandag 9 en 16 maart kunt u weer kijken naar nieuwe afleveringen van het MAX-programma Droomhuis Gezocht. In dit programma helpt presentator Sybrand Niessen Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland. In deze twee afleveringen is hij in culinair Frankrijk en op het zonnige Sint Maarten. U ziet Droomhuis Gezocht iedere maandag om 21:20 uur op NPO 1.

Aflevering 4 – Droomhuis Gezocht in Frankrijk - 9 maart 2015 om 21:20 uur op NPO 1

Bem uit Alkmaar verloor ooit haar hart in én aan Frankrijk en nu wil ze er dolgraag gaan wonen. Bem houdt van de Franse eetcultuur en taal, daarom wil ze taal-en cultuurcursussen organiseren. Bovendien is ze van plan om samen met haar 90-jarige moeder een bed & breakfast te runnen.

De 90-jarige Diana laat de zoektocht aan haar voorbij gaan en daarom reist goede vriendin Celine mee naar Frankrijk. Sybrand ontmoet de twee dames in de regio Aquitaine en laat hen drie potentiele droomhuizen zien. Ook leren Bem, Celine en Sybrand hoe je een typisch Franse Baret maakt en ze proeven uit de Franse keuken. Het drietal maakt kennis met de eerste Nederlandse tv-kok Ria van Eijndhoven die in de Provence woont.

Aflevering 5 – Droomhuis Gezocht op Sint Maarten - 16 maart 2015 om 21:20 uur op NPO 1

In deze aflevering gaan Frits en Ria uit Delfzijl op zoek naar hun droomhuis op Sint Maarten. Omdat de oud-cruisekapitein en zijn echtgenote niets liever willen dan omgeven zijn door water is het tropische eiland Sint Maarten de perfecte plek om te wonen.

Sybrand helpt hen bij de zoektocht naar hun droomhuis aan het water. Op de authentieke vismarkt leert Ria van een lokale kok hoe je een lekker stoofpotje klaarmaakt. Verder maken we kennis met de Nederlandse ondernemer Martin Kingma die al op dit Caribische eiland woont.

Droomhuis Gezocht 
Aflevering 4 en 5 Maandag 9 en 16 maart 
Om 21:20 uur op NPO1
Presentatie: Sybrand Niessen