Hilversum,
04
maart
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Programma-informatie: Bed&Breakfast aflevering 8 6-3

Hilversum, 4 maart 2015 – Op vrijdag 6 maart, om 21.25 uur op NPO 1, ziet u de allerlaatste aflevering van dit seizoen van het MAX-programma Bed&Breakfast.

We beginnen deze week bij vader en dochter Kees en Willeke. Zij runnen een B&B met een eigen wijngaard, ezelstal, camping en hebben een goed gevulde wijnkelder. Ze proberen dit alles geheel in Franse sfeer neer te zetten. Samen met de gasten maken ze een ezelwandeling door het bos en aansluitend houden ze een wijnproeverij in hun eigen wijnkelder.

Vervolgens is de bed & breakfast van Francine en Pieter aan de beurt. Zij hebben een B&B in een hoeve, wat een rijksmonument is, op een heus landgoed in Overijssel. Francine en Pieter nemen hun gasten op klassieke wijze mee in een koets langs de mooie omgeving waaronder een kasteel en de Noordmolen. Aansluitend gaan zij met hun gasten onder leiding van een kok een Indisch bijgerechtje bereiden in de kookstudio.

We eindigen deze laatste aflevering bij de bed & breakfast van Flang en Willemijn op Terschelling. De van oorsprong van Terschelling afkomstige Flang heeft Willemijn leren kennen via het Oerol Festival. Samen hebben ze een oude pastorie omgebouwd tot bed & breakfast met kamers, allemaal met hun eigen stijl: Jugendstil, Art Deco, jaren 50 en jaren 70-stijl. De gasten worden over het strand rondgereden en gaan strandjutten bij het Drenkelingenhuisje. Flang zal zijn gasten trakteren op een levendige rondleiding en aansluitend op een kop snert. Wat blijkt: Hij is drievoudig wereldkampioen snertkoken.

Bed&Breakfast
Aflevering 8
Vrijdag 6 maart om 21:25 uur op NPO 
www.omroepmax.nl