Hilversum,
26
oktober
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Presentatrice Dyanne Beekman en bondscoach Geert Kuiper op De Perstribune van MAX 26-10-2014

24 oktober 2014 - Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 26 oktober presentatrice/fashiononderneemster Dyanne Beekman en oud schaatser en de nieuwe bondscoaach Geert Kuiper.

Voor het grote publiek werd stylist Dyanne Beekman bekend met het RTL-programma Looking Good, waarin ze mensen een ‘nieuwe look’ gaf. Verder ontwerpt ze al jaren haar eigen DYANNE collecies. Ze is eigenaar van haar eigen fashionbedrijf, dat mensen bewust maakt van hun talenten en imago. Vanaf november presenteert ze met Bas van Werven het nieuwe AVROTROS-programma Baanbrekers. Daarin helpt ze mensen zonder werk hun (imago-) talenten te ontwikkelen in een zoektocht naar baan. Daarnaast ontwierp Dyanne ook de meest recente schaatspakken voor de Continu-schaatsploeg, van coach Marianne Timmer.

Schaatser Geert Kuiper werd in 1986 Nederlands kampioen sprint en was daarna jarenlang de trouwe assistent coach van Gerard Kemkers bij de succesvolle TVM-ploeg met Sven Kramer en Irene Wüst. In het nieuwe schaatsseizoen is hij bondscoach ploegenachtervolging en massastart. 

Verder bespreekt tv-recensent Ron Vergouwen in zijn rubriek Kassie Kijken de voorbije tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is deze week op bezoek bij Ger Senden teammanager van Roda JC, dat dit seizoen debuteert in de Jupiler League. 

Verder in de uitzending flitsen van de wedstrijd SC Cambuur – Feyenoord.

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 26 oktober 2014
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl