Hilversum,
21
april
2023
|
15:30
Europe/Amsterdam

Plien van Bennekom nieuwe presentator Heel Holland Bakt Kids

Plien van Bennekom is de nieuwe presentator van Heel Holland Bakt Kids. Voor Omroep MAX presenteert ze komend seizoen dé bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers. De kersverse presentatrice maakt op bijzondere wijze kennis met juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Hoe dat verloopt, zie je hier. Vanmiddag is Plien te gast bij Tijd voor MAX om meer te vertellen over haar nieuwe bakavontuur, om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Binnenkort starten de opnames van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben weer uiteenlopende opdrachten bedacht en kunnen niet wachten om de diverse baksels te proeven. Ook presentatrice Plien van Bennekom staat te popelen om te beginnen. Zij loopt echter iets té hard van stapel, zo is hier te zien.

Plien van Bennekom vindt dat ze gebakken zit: "Nu ik heb kennisgemaakt met Janny en Robèrt, kan ik niet wachten om te beginnen met Heel Holland Bakt Kids! Ik heb er enorm veel zin in!”

Over Heel Holland Bakt Kids
Het succesrecept van Heel Holland Bakt Kids blijft onveranderd. Presentatrice Plien gidst de kinderen, samen met hun bakmaatje, door de opdrachten die de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben bedacht. Wie wordt de beste junior thuisbakker van Nederland? De startdatum van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids wordt later bekendgemaakt. Jonge thuisbakkers en hun bakmaatjes kunnen zich nog tot en met eind april aanmelden via deze link.  

HeelHollandBakt.nl | Facebook.com/HeelHollandBakt | Instagram.com/HeelHollandBakt | @HeelHollandBakt | #HHBKids