Hilversum,
02
december
2016
|
11:09
Europe/Amsterdam

Peter Heerschop en Marhinde Verkerk op De Perstribune van MAX

Zondag 4 december tussen 12.00 en 14.00 uur

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur programmamaker en cabaretier Peter Heerschop en judoka Marhinde Verkerk.

Peter Heerschop, te gast in het media-uur, begint deze maand als nieuwe gastheer van de inmiddels bekende tv-formule 24 uur met.... In de serie, die te zien zal zijn bij KPN, brengt Heerschop 24 uur door met gasten uit de sportwereld.

Marhinde Verkerk, te gast in het sportuur, heeft een indrukwekkende erelijst als judoka: ze werd Nederlands, Europees én wereldkampioen. Dit jaar ging ze met flinke ambities naar de Spelen in Rio, maar daar spatte haar Olympische droom uiteen.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is deze week op bezoek bij wielrenner Niki Terpstra, die zich opmaakt voor een nieuw wielerseizoen. TV-recensent Ron Vergouwen bespreekt in Kassie Kijken de door hemzelf samengestelde ‘Kassie Klazen Toptien’ van de allerbeste televisie-Sints van Nederland.De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

 

MAX: De Perstribune
Zondag 4 december
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune