Hilversum,
11
juni
2018
|
17:01
Europe/Amsterdam

Pete Lincoln, Kadanz en meer gasten bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf 9 juni

Hilversum, 8 juni - Van zaterdag 8 juni tot en met vrijdag 15 juni hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 weer een gevarieerd programma! Hieronder staat het overzicht van de week.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jan Rietman spreekt onder meer vrachtwagenchauffeur Nathaly Bol. Zij doet mee aan het NK Veiligste Chauffeur 2018. Verder is er een nieuwe aflevering van de Vakantieplaat; dé zoektocht naar de beste vakantiemuziek. En natuurlijk draait Jan de mooiste muziek uit zijn Los Vast-archief én hij kiest een prachtige countryplaat uit.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Zij was een van de eerste vrouwelijke forensisch experts van Nederland en is nu lid van het coldcaseteam van de politie Amsterdam: Carina van Leeuwen. Maandag 11 juni praat ze met Tineke over haar fascinerende werk.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op maandag 11 juni is de Utrechtse formatie Kadanz in de studio. In de jaren 80 maakten ze furore met hits als In het donker, Intimiteit en Dagen dat ik je vergeet. Ze komen terug met een verzamelalbum! Dinsdag 12 juni is Pete Lincoln te gast! Van 1996 tot 2005 was hij de zanger van de band Sailor. En

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl