Hilversum,
16
februari
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Pauline Spiering (28) neemt deels MAX Geheugentrainer over

Hilversum, 16 februari 2015- De afgelopen acht seizoenen heeft Jan Slagter alle afleveringen (vijf dagen in de week) van MAX Geheugentrainer gepresenteerd. Vanwege zijn overvolle agenda is het helaas niet langer mogelijk om álle afleveringen te presenteren. Vanaf dinsdag 3 maart neemt Pauline Spiering (28) twee afleveringen in de week van Jan Slagter over.

Jan Slagter: “Ik heb altijd graag MAX Geheugentrainer gepresenteerd, maar nu is het tijd om een half stapje terug te doen. MAX is inmiddels uitgegroeid tot een grote omroep en dit brengt de nodige verplichtingen met zich mee. Daarom is het erg prettig dat Pauline een deel van de uitzendingen overneemt.”

Pauline Spiering: "Ik voel mij vereerd dat ik deels de presentatie van MAX Geheugentrainer op mij mag nemen. Ik heb er enorm veel zin in! Maar voordat ik van start ga, eerst nog even de vuurdoop als kandidaat bij Jan op maandag 2 maart.''

Iedereen vergeet wel eens wat. Maar inmiddels is wetenschappelijk vastgesteld dat het geheugen verbeterd kan worden door het te trainen. Daarom zendt MAX een dagelijks programma uit om de hersenen in vorm te houden: MAX Geheugentrainer. Iedere ochtend krijgt de kijker een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

MAX Geheugentrainer
Iedere werkdag om 9.40 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl/maxgeheugentrainer