Hilversum,
21
april
2017
|
12:59
Europe/Amsterdam

Paul Jansen en Marciano Vink te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 23 apil

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt aanstaande zondag tussen 12.00 en 14.00 uur Telegraaf-hoofdredacteur Paul Jansen en oud-voetballer Marciano Vink.

Paul Jansen, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is sinds september 2015 hoofdredacteur van De Telegraaf. De krant heeft te maken met een dalende oplage en is onderdeel van een spannende overnamestrijd. Jansen houdt het vizier op de toekomst gericht en presenteerde deze week zijn online videoplatform VNDG.

Marciano Vink, te gast in het tweede uur van De Perstribune, heeft een verleden bij de twee topclubs die elkaar zondag ontmoeten in de eredivisie: PSV en Ajax. Zijn actieve loopbaan werd overschaduwd door ernstige blessures. Na zijn carrière vond Vink onder meer het geluk in het pokeren.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag bij Dick Schneider, oud-speler van onder meer Vitesse en Feyenoord. En mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt onder meer in op de reallifesoap; die lijken voorgoed over hun hoogtepunt heen.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 23 april
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune

.