Hilversum,
29
augustus
2019
|
13:53
Europe/Amsterdam

Patty Brard, Dennis van der Geest en Jeroen van der Boom te gast in eerste week van Tijd voor MAX op toer in Zwolle

Maandag 2 tot en met vrijdag 6 september om 17.10 uur op NPO 1

Op maandag 2 september start het nieuwe seizoen van Tijd voor MAX, en zoals elk jaar gaat de Tijd voor MAX-karavaan de eerste maand het land in! In de eerste toerweek brengen Sybrand, Martine en Carrie het programma vanuit de hoofdstad van Overijssel. Op het Rodetorenplein in Zwolle ontvangen ze de eerste gasten van het seizoen. Hieronder een overzicht. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Op maandag 2 september is Patty Brard te gast. Haar programma Zo goed als nieuw gaat van start, waarin spullen met een emotionele waarde worden gerestaureerd. Verder komt Ralph Keuning langs. Hij is directeur van het Zwolse Museum De Fundatie. Vanaf half september zijn daar drie nieuwe exposities te zien. Janny van der Heijden staat in de Tijd voor MAX-keuken.

Schrijver Özcan Akyol schuift aan op dinsdag 3 september. Hij studeerde journalistiek in Zwolle, en presenteert nu het MAX-programma Sterren op het Doek. Ook oud-judoka Dennis van der Geest is te gast. Hij is vanaf deze week te zien in een nieuw seizoen van De wereld rond met 80-jarigen. 

Op woensdag 4 september komen Jonnie en Thérèse Boer langs. Zij vertellen hoe het is om al 25 jaar lang op topniveau te koken in hun Zwolse driesterrenrestaurant De Librije. In de keuken staat vandaag Joris Bruurs, hij is chef-kok bij de Zwolse brasserie Brass Boer Thuis.

Te gast op donderdag 5 september is presentator Bert van Leeuwen. Zijn nieuwe programma Mannen in het wild gaat van start. Daarin neemt Bert zes mannen die in een midlifecrisis zitten mee op een uitdagende reis in de Italiaanse bergen. Ook zanger Jeroen van der Boom schuift aan om te praten over de komende editie van MAX Proms, waar hij optreedt. Tenslotte is er een optreden van Sieneke en John de Bever.

Elles Hetebrij is al jaren een bekende naam in Zwolle; ooit won ze de verkiezing van Miss Overijssel. Al 20 jaar heeft ze een café in de Zwolse binnenstad, waar ze ook speciale middagen organiseert voor ouderen. Op vrijdag 6 september vertelt ze in Tijd voor MAX over haar activiteiten. Ook schuift ex-Dolly Dot Anita Heilker aan, zij vertelt over haar deelname aan Expeditie Robinson.

Tijd voor MAX op toer
Maandag 2 tot en met vrijdag 6 september
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel (vrijdagen)
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/tijdvoormax | Instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX