Hilversum,
19
oktober
2018
|
13:10
Europe/Amsterdam

Patty Brard, Cornald Maas en Niels Geusebroek te gast bij Tijd voor MAX!

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 oktober ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Patty Brard, Cornald Maas en Niels Geusebroek langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 22 oktober zit Patty Brard aan tafel bij Sybrand en Martine. Vanaf 30 oktober is op NPO 3 de documentairereeks VetGelukkig?! te zien. Patty maakte de serie samen met Diederik Jekel. In VetGelukkig?! belichten Patty en Diederik, beiden ervaringsdeskundigen, onder meer de wetenschappelijke en culturele aspecten van overgewicht.

Schrijver en presentator Cornald Maas komt dinsdag 23 oktober langs om te vertellen over zijn boek Ach kind toch, dat is gebaseerd op de honderden brieven die hij, sinds hij het ouderlijk huis verliet, ontving van zijn moeder. Daarin schrijft ze over haar leven, haar dilemma’s en haar zorgen: een herkenbaar verhaal over de pieken en dalen in een mensenleven.

Op woensdag 24 oktober treedt singer-songwriter Niels Geusebroek op in de studio van Tijd voor MAX. Niels trekt momenteel langs de clubs met zijn versie van de Throwback To-tour, een nieuw concept waarbij Nederlandse artiesten de voorbeelden eren die hen inspireerden zelf muziek te gaan maken. Voor Niels waren dit de heren van Coldplay. Ook bij Tijd voor MAX speelt hij een beroemd nummer van deze tijdloze band.

Comédienne Soundos El Ahmadi komt donderdag 25 oktober vertellen over haar allernieuwste voorstelling Niets te verliezen, waarin ze zich behoorlijk kwetsbaar opstelt.

De week wordt vrijdag 26 oktober afgesloten met Ferry Doedens en Jelka van Houten. Zij zijn te gast om te vertellen over de musicalcomedy Expeditie Eiland, die volgende week zondag officieel in première gaat. De musical, waarin Ferry en Jelka twee van de hoofdrollen spelen, is geïnspireerd op het televisieprogramma Expeditie Robinson. Muziek is er vrijdag 26 oktober van de 3JS. Zij vertellen over hun nieuwe plannen en treden op met hun huidige single, Mensen!

Tijd voor MAX
Maandag 22 t/m vrijdag 26 oktober om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl 

Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX