Hilversum,
01
februari
2019
|
14:34
Europe/Amsterdam

Owen Schumacher, Susan Visser en Marianne Weber te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer veel leuke gasten met een bijzonder verhaal. Deze week komen onder anderen cabaretier Owen Schumacher, actrice Susan Visser en zangeres Marianne Weber langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Maandag 4 februari schuift Owen Schumacher samen met acteur Beau Schneider en comédienne Hanneke Drenth aan, vlak voor de première van de productie Laten we eerlijk zijn. Een relatiekomedie die zich afspeelt op drie etages van een pand waar het nodige aan moet gebeuren. Daarnaast is ook de verhouding tussen de eigenaar, diens ex-vrouw en de nieuwe huurder niet al te best.

Theaterwetenschapper Maarten van Nispen tot Pannerden is dinsdag 5 februari te gast. Het gaat deze keer niet over een mooie theaterproductie maar over Maartens nieuwe boek Adellijk wild, dat deze week verschijnt. In het boek gaat Maarten op zoek naar het verhaal van zijn vader. Hij zat gedurende de Tweede Wereldoorlog gevangen in het Oranjehotel in Scheveningen en speelde uiteindelijk een grote rol bij vele politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

De winnares van Heel Holland Bakt is woensdag 6 februari in de studio om nogmaals te bewijzen dat ze een terechte winnares is. Wie van de drie zal er woensdag te gast zijn? Wordt het korporaal Anna, ontwerpster Maroeska of thuiszorg teamleider Nicole? De finale van Heel Holland Bakt wordt zondag 3 februari om 20.25 uur uitgezonden op NPO 1. 

Op donderdag 7 februari komen actrices Susan Visser en Manoushka Zeegelaar Breeveld langs. Zij zijn te bewonderen in de muzikale voorstelling Celia! waarin Susan Celia Sánchez speelt. Manoushka vertolkt de rol van Celia Cruz. De Cubaanse iconen staan ideologisch lijnrecht tegenover elkaar, maar wanneer ze elkaar in Celia! ontmoeten weten ze begrip voor elkaars standpunt op te brengen. Muziek speelt een belangrijke rol in de voorstelling en in Tijd voor MAX wordt alvast een spetterend voorproefje gegeven.

Dit jaar wordt de honderdste geboortedag van de Zangeres Zonder Naam, oftewel Mary Servaes, gevierd. Vrijdag 8 februari is collega-zangeres en vriendin van de Zangeres Zonder Naam, Marianne Weber, te gast. Er worden herinneringen opgehaald aan de in 1998 overleden zangeres van het levenslied. Marianne zingt live in de studio een van Mary’s klassiekers.

Tijd voor MAX
Maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.instagram.com/tijdvoormax | www.facebook.com/tijdvoormax |@TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX