Hilversum,
17
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Oudejaarsspecials van Tijd voor MAX en Hallo Nederland

Oudejaarsspecials van Tijd voor MAX en Hallo Nederland 

Hilversum, 17 december 2015 - Tijd voor MAX en Hallo Nederland komen op de allerlaatste dag van het jaar met wervelende oudejaarsspecials. Presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os blikken in Tijd voor MAX Oudejaarsshow met verschillende BN’ers terug op het afgelopen jaar én natuurlijk alvast vooruit naar wat 2016 gaat brengen. Hallo Nederland maakt van de uitzending geen uitgebreide terugblik, maar hangt er een thema aan vast: ‘een nieuw begin’.

Mensen zijn vrolijk, opgewonden en iedereen is net een tikje aardiger dan normaal: iedereen kijkt uit naar 2016. Hallo Nederland gaat dan ook op 31 december enthousiast mee in dit gevoel. De uitzending zal geen uitgebreide terugblik worden, maar een special met als thema ‘een nieuw begin’. Met live-schakelingen naar verslaggevers op locatie, het bespreken van de mening van het MAX Opiniepanel en interessante Oud & Nieuw-items belooft het een leuke uitzending te worden.

Ook dit jaar pakt Tijd voor MAX weer flink uit met de Oudejaarsshow. Grote namen als voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, culinair expert Janny van der Heijden, nieuwslezeres Dionne Stax, muzikaal entertainer Miss Lucillie, wereldkampioen cocktail-shaken Robert-Jean Brommet en topkomiek André van Duin zijn op deze speciale avond bij Sybrand en Martine te gast. Ook komt zanger Xander de Buisonjé samen met zijn band een zeer bijzondere vertolking van het inmiddels heel actuele John Lennon-nummer Imagine ten gehore brengen. Als klap op de vuurpijl komt de wereldberoemde Amerikaanse band The Trammps, bekend van grote hits als Shout en Disco Inferno, een optreden verzorgen. Volop vuurwerk in Tijd voor MAX Oudejaarsshow dus!


Hallo Nederland
Donderdag 31 december
Om 19.00 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl 

Tijd voor MAX Oudejaarsshow
Donderdag 31 december 
Om 19.25 uur op NPO 2
www.tijdvoormax.nl