Hilversum,
06
maart
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Op De Perstribune bij MAX (16-3-2014)

Journalist Eelco Bosch van Rosenthal en Marco Boogers op De Perstribune bij MAX

Hilversum, 14 maart 2014 - Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 16 maart journalist Eelco Bosch van Rosenthal en voetbaldirecteur Marco Boogers. 

Ruim 5 jaar doet Eelco Bosch van Rosenthal verslag voor het NOS Journaal als correspondent in de Verenigde Staten. Hij verslaat daar onder meer twee presidentscampagnes, de orkaan in New Orleans en de dood van Michael Jackson. In 2012 komt hij terug naar Nederland, inmiddels is hij alweer enige tijd werkzaam voor het actualiteitenprogramma Nieuwsuur. Komende maand is hij naast Waldemar Torenstra te zien als presentator van het NOS-programma Het Koninkrijk, waarin hij de geschiedenis van de Nederlanden op een speelse wijze in beeld brengt. Met Govert van Brakel praat ‘ridder’ Eelco over zijn liefde voor geschiedenis en het vertellen van verhalen.


Marco Boogers is voormalig profvoetballer en tegenwoordig technisch directeur bij Jupiler League-club FC Dordrecht. Ze maken in de huidige competitie een grote kans op promotie naar de Eredivisie en hebben grote plannen om een nieuw stadion te bouwen of het huidige uit te breiden. Boogers komt bij De Perstribune praten over zijn club en ambities. 

Recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken terug op de afgelopen tv-week met daarin veel dramaseries en Vliegende Keep-verslaggever Jules van der Wardt is zondag in gesprek met wielrenster Ellen van Dijk, wereldkampioene tijdrijden. 

Verder in de uitzending een verslag van de wedstrijd FC Twente – AZ.

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 16 maart 2014
Vanaf 12:15 uur op Radio 1
www.deperstribune.nl