Hilversum,
01
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

op De Perstribune bij MAX (1-6-2014)

30 mei 2014 - Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 1 juni filmkenner en producent Rene Mioch en Han Berger; technisch directeur van het Australische voetbalelftal, één van de tegenstanders van Oranje op het WK.

Rene Mioch werd bekend als dé filmkenner met goede relaties in Hollywood. Hij gaat regelmatig bij de sterren langs en interviewde veelvuldig ‘bevriende’ sterren als Tom Hanks en Sharon Stone. Tegenwoordig zet hij zich als producent van tv- en internetprogramma’s in om de (Nederlandse) filmindustrie te promoten met initiatieven als ‘Films & Sterren’. Ook is hij initiatiefnemer van de enige Nederlandse publieksprijzen voor film: de Rembrandt Awards, die begin juni weer worden uitgereikt.


Han Berger was de jongste trainer ooit in het betaalde voetbal bij FC Utrecht. Daarna werkte hij onder andere voor FC Groningen en De Graafschap. Tegenwoordig is hij de technische baas van de Australische voetbalbond. De derde groepstegenstander van Oranje op het WK in Brazilië. 

Recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken terug op de afgelopen tv-week en Vliegende Keep-verslaggever Jules van der Wardt is bij Denny Landzaat. Hij speelde 38 interlands en nam dit seizoen met een kampioenschap bij Willem II afscheid van zijn voetballoopbaan. Een gesprek over het WK van 2006. 

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 1 juni 2014
Vanaf 12:15 uur op Radio 1
www.deperstribune.nl