Hilversum,
15
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Op de Perstribune: Ben de Graaf & Marc van Hintum (15/6/2014)

13 juni 2014 - Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 15 juni oud-sportjournalist Ben de Graaf en voormalig voetballer Marc van Hintum, nu hoofd scouting is bij Vitesse.

Ben de Graaf werkte jarenlang op de sportredactie van De Volkskrant. Hij specialiseerde zich in voetbal, biljarten en atletiek. In 1974 werd hij door spelers van het Nederlands elftal, vanwege zijn ‘negativiteit’ na een wedstrijd op het WK voetbal in het spelersbad gegooid. Voor Studio Sport deed hij jarenlang verslag van atletiekwedstrijden en biljarten.

Marc van Hintum is sinds kort hoofdscout bij Vitesse, de club waar hij aanvoerder was en maar liefst 122 wedstrijden voor speelde. Daarnaast voetbalde hij voor RKC Waalwijk, Helmond Sport, Willem II en Hannover’96. Van Hintum speelde 8 interlands voor het Nederlands elftal. Tijdens dit WK in Brazilië zal hij bij alle wedstrijden van oranje op Radio 1 aanschuiven om te analyseren. 

Recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken terug op de afgelopen tv-week en Vliegende Keep-verslaggever Jules van der Wardt is bij scheidsrechter Bjorn Kuipers en zijn assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 15 juni 2014
Vanaf 12:15 uur op Radio 1
www.deperstribune.nl