Hilversum,
27
maart
2024
|
15:47
Europe/Amsterdam

Omroep MAX live vanaf Paleis Soestdijk op Koningsdag

Omroep MAX viert Koningsdag 2024 geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Op zaterdag 27 april wordt vanaf deze bijzondere locatie een extra lange Tijd voor MAX uitgezonden en er is een speciale extra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter. 

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, zaterdag 27 april vanaf 14.00 uur bij MAX op NPO 1
Op Koningsdag ontvangt Jan Slagter onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnaar van Heel Holland Bakt in het feestelijke live-programma MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Buddy Vedder vertelt over zijn hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Heel Holland Bakt-winnares Aruna maakt koninklijke lekkernijen en er is een optreden van Marco Schuitmaker. April Darby speelt komend seizoen de hoofdrol in de musical Sister Act. Zij vertelt over deze glansrol en ze treedt op met de cast. 

Tijd voor MAX, zaterdag 27 april om 16.30 uur bij MAX op NPO 1
Vanaf Paleis Soestdijk presenteren Martine van Os en Sybrand Niessen een extra lange en feestelijke uitzending van Tijd voor MAX. Te gast zijn onder anderen Janny van der Heijden, koningshuisdeskundige Josine Droogendijk, Berget Lewis en Evert ten Napel
Josine Droogendijk vertelt over het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Emmen. Ook oud-sportcommentator en verslaggever Evert ten Napel, geboren in de gemeente Emmen, schuift aan. Berget Lewis en het Zo! Gospelchoir treden op en Heel Holland Bakt-finalist Tim staat in de keuken. Julius Minnaar, de directeur van Wildlands Adventure Zoo Emmen, praat na over Koningsdag, waarbij hij een belangrijke rol zal spelen. En de koning van de Drentse pop, Leon Moorman, staat op het podium.

MAX Koningsdag
Zaterdag 27 april

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn