Hilversum,
14
november
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Omroep MAX en Erica gaan weer op reis 14-11-2014

Start van een nieuw seizoen van Erica op Reis

Hilversum, 9 oktober 2014 – Erica op Reis is vanaf vrijdag 14 november terug bij MAX! De vrolijke presentatrice pakt voor het vierde seizoen haar koffers en reist af naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Ze ontmoet inspirerende mensen en leert bijzondere culturen kennen in onder andere Panama, Sri Lanka en Cuba.

De mensen staan centraal in dit persoonlijke reisprogramma. Erica leert de lokale bewoners kennen en laat zich onderdompelen in onbekende culturen, rituelen en gewoontes.

Informatie aflevering 1 en 2: Erica op Reis

Afl. 1 Cuba - 14 november om 22:10 uur op NPO 1

In deze eerste aflevering reist Erica Terpstra af naar Cuba. In dit Caribische land bezoekt ze een rum- en sigarenfabriek. Verder gaat Erica op bezoek bij Felix Savon, drievoudig winnaar van Olympisch goud bij het zwaargewicht boksen. Ook ontmoet de presentatrice een excentrieke priester van het plaatselijke Santeria geloof. Om de reis in stijl af te sluiten maakt Erica nog een ritje in een oude Chevrolet.

Afl. 2 Sri Lanka - 21 november om 22:10 uur op NPO 1

Erica bezoekt in deze aflevering Sri Lanka. In dit Aziatische land is Erica te gast op de Perahera, een van de grootste en meest spectaculaire festivals ter wereld. Op dit boeddhistische festival wordt de tand van Boedha door bezoekers uit de hele wereld vereerd. Vervolgens trekt Erica de dichte jungle in. Hier ontmoet de presentatrice de Veddah. Deze oorspronkelijke bewoners van Sri Lanka houden er aparte gewoonten op na.

Erica op Reis
Vrijdag 14 en 21 november om 22:10 uur op NPO 1
Presentatie: Erica Terpstra
www.omroepmax.nl