Hilversum,
19
maart
2021
|
15:37
Europe/Amsterdam

Olcay Gulsen en Rob Ehrens op De Perstribune van MAX

Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Zondag 21 maart zijn presentator Olcay Gulsen en voormalig springruiter Rob Ehrens te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, te beluisteren tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 1.

Olcay Gulsen, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is ondernemer en tv-presentator. Vanaf komende dinsdag is ze op SBS6 te zien met twee nieuwe programma’s: Gestalkt, waarin ze op jacht gaat naar stalkers. Daarnaast neemt ze deel aan het nieuwe programma BN’ers in het ziekenhuis, waarin ze samen met enkele prominente Nederlanders meeloopt in het Erasmus MC in Rotterdam. 

Rob Ehrens, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, is de bondscoach van de Nederlandse springruiters. In de aanloop naar de Spelen worden de ruiters geplaagd door flinke tegenslag. Als gevolg van de uitbraak van een besmettelijk paardenvirus liggen alle internationale wedstrijden stil; en dat terwijl de wedstrijdkalender al onder druk stond vanwege corona. Ehrens was in het verleden zelf succesvol springruiter. Hij nam twee keer deel aan de Olympische Spelen en won Jumping Amsterdam.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
https://www.maxvandaag.nl/ 

Facebook/deperstribune | @DePerstribune | Instagram/deperstribune