Hilversum,
12
juli
2019
|
15:01
Europe/Amsterdam

O'G3NE, Bertolf en de Boetners te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het weekend begint goed met de ochtendshow van Jan Rietman! In Plaatwaarde van MAX Vandaag staat het album Born to Run van Bruce Springsteen centraal. Jan praat met lp-kenner Marjolein van Dam over de waarde van vinyl en over de plek van gespecialiseerde platenzaken in deze tijd. Ook is er aandacht voor 100 jaar radio. In Country Roads kijken we naar de nieuwste ontwikkelingen in Nashville. 

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Volgende week praat Jeroen van Inkel in Je dag is goed met Herman van der Zandt over een speciaal televisieprogramma over het jaar 1969. Dit jaar was in vele opzichten iconisch: het jaar van de maanlanding, Woodstock en het einde van de opmerkelijke jaren 60.

Dinsdag 16 juli gaat de Nijmeegse Vierdaagse van start. Samen met MAX Vandaag en Haandrikman! volgt Jeroen één van de wandelaars van start tot finish. Tot slot vat cabaretier Roel C. Verburg de week samen in een zelfgeschreven lied. 

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste nummers en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag. 

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Ineens hoorde je hem overal: het heerlijke zomerlied Zommer van de Boetners, een band die in het Achterhoeks dialect zingt. Hoe aanstekelijk dat klinkt hoor je donderdag 18 juli bij Manuëla Kemp en Henkjan Smits in De MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow twee optredens op vrijdag 19 juli. In het eerste uur Bertolf, die wonderschone, persoonlijke liedjes zingt geïnspireerd door The Beatles en Crosby, Stills & Nash. In het tweede uur is het podium voor de drie zusjes van O'G3NE. Zij reizen momenteel door Nederland met hun Sweet Harmony Tour; een muzikale avond vol prachtige, swingende liedjes, anekdotes en grappen. Een voorproefje hiervan bij Tineke de Nooij!

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goedWekker-Wakker-Weekend!TinekeShowDe MAX!Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).