Hilversum,
28
december
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

NOS-presentator Rik van de Westelaken en voetbaltrainer Pieter Huistra te gast op De Perstribune 28-12-2014

Hilversum, 24 december 2014 - Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 28 december NOS-presentator Rik van de Westelaken en voetbaltrainer Pieter Huistra.

Journaalpresentator Rik van de Westelaken presenteert maandag het NOS Jaaroverzicht. Vanaf volgende week is van de Westelaken als kandidaat te zien in het veelbekeken tv-programma Wie is de Mol? Hij kijkt in De Perstribune terug op zijn nieuwsjaar en vertelt over de combinatie van zijn serieuze werk als journalist met het meedoen aan een amusementsprogramma.

Pieter Huistra is sinds begin december technisch directeur voor de Indonesische voetbalbond (Direktur Teknik PSSI). Hij is onder de indruk van de passie voor voetbal in dat land en hoopt er de sport verder te ontwikkelen. De achtvoudig international en oud-speler van o.a. FC Groningen, FC Twente, San Frecce Hirioshima en Glasgow Rangers werd vorig jaar rond deze tijd ontslagen als trainer van De Graafschap.

Recensent Ron Vergouwen bespreekt in zijn rubriek Kassie Kijken de voorbije tv-week en verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is weer op pad met een bekend sporter. Verder zijn er flitsen van het NK Allround en de uitslagen van de selectiewedstrijden voor het WK Afstanden. De presentatie is in handen van Govert van Brakel. 

MAX De Perstribune 
Zondag 28 december 2014 
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1 
www.deperstribune.nl