Hilversum,
04
november
2016
|
10:44
Europe/Amsterdam

Norbert ter Hall en Vera Pauw op De Perstribune van MAX

Regisseur Norbert ter Hall en voetbalcoach Vera Pauw zijn zondag 6 november vanaf 12.00 uur te gast in het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX.

Norbert ter Hall, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is regisseur van de succesvolle Nederlandse televisieserie A'dam - E.V.A. die zondag aan het derde en laatste seizoen begint. Ter Hall, die zijn loopbaan ooit als decorontwerper begon, tekende eerder voor de regie van onder andere Waltz, Zeeuws Meisje en een aantal afleveringen van 't Schaep met de 5 poten.

Vera Pauw, te gast in het sportuur van De Perstribune, is het boegbeeld van het Nederlandse vrouwenvoetbal. De 89-voudig international was van 2004 tot 2010 bondscoach van Oranje. De afgelopen jaren was ze bondscoach van Zuid-Afrika, waarmee ze de Spelen van Rio haalde. Deze week werd Pauw door de FIFA genomineerd voor de titel van beste coach van 2016 in het vrouwenvoetbal.

'Vliegende keep' Jules van der Wardt is bij baanwielrenner Jeffrey Hoogland. Hij gaat onder meer met hem terug naar het jaar 2014, toen Hoogland de wereldbekerwedstrijd in Londen won. In de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de tv-programma's van de afgelopen week. Deze week: spannende televisie.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 6 november tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
#DePerstribune | @DePerstribune | www.omroepmax.nl