Hilversum,
23
november
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nooit Meer Alleen: aflevering 5

Nooit Meer Alleen: aflevering 5 

Hilversum, 23 november 2015 – Maandag 14 december zendt MAX om 22.10 uur op NPO 1 een nieuwe aflevering van Nooit Meer Alleen uit. Het afgelopen jaar is het leven van de op dat moment eenzame Lydia, Tini, To, Henk en Koos gevolgd. De vijf hoofdpersonen in de serie willen hun leven weer op de rit krijgen en bouwen aan een nieuw sociaal netwerk. 

Aflevering 5 – maandag 14 december om 22.10 uur op NPO 1: 
Koos is er niet bij tijdens de coaching van Jeannette. Zijn zoon is overleden en hij kan het allemaal niet meer aan. Martine brengt hem een bezoek. Het is To niet gelukt aansluiting te vinden in het buurthuis. Daarnaast is de moeilijkste periode van het jaar begonnen: de zomer. Haar dochter gaat met vakantie en haar clubje met Femmy is gesloten, daardoor zit To alleen thuis. Lydia heeft de tijd van haar leven wanneer ze op mag treden in Nederlands beroemdste poptempel: Paradiso. De muziekgroep bevalt haar goed, maar het is de vraag of ze dit komend jaar kan blijven doen; de contributie is voor Lydia te hoog. Tini treedt steeds meer naar buiten en durft heel voorzichtig na te denken over een nieuwe relatie. Ze besluit een kijkje te nemen op een datingsite. Henk moet het een aantal weken zonder zijn thuishulp Agnes stellen en dat valt hem zwaar. 

Over Nooit Meer Alleen 
MAX wil met de nieuwe tv-serie inzicht geven in de problematiek en kijkers stimuleren in actie te komen. Presentatrice Martine van Os: "Door overlijden van een dierbare, een scheiding, ontslag of andere factoren kan eenzaamheid het leven langzaam insluipen. En niet iedereen redt het om zelf dat netwerk om hem of haar heen weer op te bouwen." 


Nooit Meer Alleen 
Maandag 14 december 
Om 22.10 uur op NPO 1 
Presentatie: Martine van Os 
www.omroepmax.nl