Hilversum,
28
december
2021
|
15:44
Europe/Amsterdam

Nog meer muziek bij De MAX! in het nieuwe jaar

Vanaf maandag 3 januari

In het nieuwe jaar gaat De MAX! tot de max met nóg meer muziek. Vanaf maandag 3 januari presenteren Manuëla Kemp en Henkjan Smits een vernieuwde De MAX! op NPO Radio 5. Ze starten iedere werkdag met een lekker lange plaat: in De Zes Na Zessen geniet je minimaal 6 minuten van een lange uitvoering die je nergens anders hoort. Nieuw zijn ook de tips voor in en om je huis in De MAX! Weet Raad. Daarnaast kijken Manuëla en Henkjan alvast vooruit naar de dag van morgen en hoor je opmerkelijke nieuwtjes over de sterren.

Manuëla en Henkjan draaien natuurlijk de mooiste muziek én vertellen je de verhalen achter de liedjes. Want De MAX! blijft een programma met ‘de M van muziek’! 

Manuëla Kemp: "De MAX! is jouw muzikale Formule 1. De start die je elke avond nodig hebt. Een lekker lange aanloop met de zes-minutenplaat na zessen en een daverende finish voor acht uur."

Henkjan Smits: "Om de muziekliefhebbers, die dagelijks naar NPO Radio 5 luisteren, nóg beter te bedienen, hebben we De MAX! anders ingericht. Hierdoor zal er nóg meer muziek aan bod komen. Dit alles om de tv uit te laten en de radio aan te houden.”

De MAX!
Iedere werkdag van 18.00-20.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Manuëla Kemp en Henkjan Smits

Max Vandaag/De-Max-op-max-vandaag

Facebook.com/DeMAX.radio | Twitter.com/DeMAXradio