Hilversum,
17
januari
2020
|
16:58
Europe/Amsterdam

Nina June, The Mark, Frank Boeijen en anderen bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 18 januari tot en met vrijdag 24 januari op NPO Radio 5

Van zaterdag 18 januari tot en met vrijdag 24 januari staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Zaterdag 18 januari presenteert Manuëla Kemp Wekker-Wakker-Weekend!. Ze gaat in De Liefde voor Muziek op zoek naar de plaatwaarde van het album Harvest van Neil Young en in Country Roads wordt de jarige Dolly Parton in het zonnetje gezet. Ook gaat Manuëla op zoek naar de topfavoriet van de luisteraars van wederom een andere artiest. In Los Vast Live speelt VOF de Kunst het nummer Eén Kopje Koffie en laat Manuëla in Het Gevoel van de Evergreen Top 1000 haar favoriete Evergreens horen.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel start de dag goed met nieuws, weer, verrassende gesprekken en de beste muziek. Verslaggever Joris Kreugel gaat verder met zijn tocht kriskras door Nederland op zoek naar mooie mensen met echte verhalen.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 20 januari ontvangen Henkjan en Manuëla de winnaar van de Zilveren Notenkraker 2019, Nina June. Na een weekendlang optreden op Eurosonic Noorderslag in Groningen staat zij fris en fruitig in De MAX! Kantoorsessie.

Op dinsdag 21 januari is The Mark te gast; Amerikaanse rock van Nederlandse bodem. Zij spelen in hun eerste De MAX! Kantoorsessie hun debuutsingle.

Vrijdag 24 januari kan er genoten worden van Mimile; de band waar onder anderen de bassist van The Scene Emilie Blom in speelt. Zij sluiten de week af met een MAX! Kantoorsessie.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Op vrijdag 24 januari kan er bij de TinekeShow genoten worden van livemuziek van Frank Boeijen en singer-songwriter Hannah Mae.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars. In Rons Nachtbioscoop vertelt Ron elke week iets over een film, praat hij over de Oscars en mooie filmmuziek. In de eerste Rons Nachtbioscoop op vrijdag 17 januari gaat het over The Irishman en The Joker.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman!, en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/Jedagisgoed.MAX | Facebook.com/DeMAX.radio | Facebook.com/tinekeshow | Facebook.com/HaandrikmanMAX | Facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl