Hilversum,
20
februari
2018
|
16:49
Europe/Amsterdam

Nijmeegse Arnold Wegh en Ebert Roest experts in MAX-programma Van onschatbare waarde op NPO 1

Vanaf donderdag 12 april om 21.30 uur op NPO 1 presenteert Dionne Stax het tweede seizoen van Van onschatbare waarde, waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de unieke kans krijgen hun object te verkopen aan één van de vier experts. Twee van deze experts zijn afkomstig uit de buurt van Nijmegen. Schatzoeker Arnold is eigenaar van één van de grootste antiekhandels in Europa. En voor authentiek antiek wordt Ebert gevonden door klanten van over de hele wereld.

Samen met zijn broer is Arnold Wegh eigenaar van één van de grootste antiekhandels in Europa. Zijn winkel beslaat maar liefst 11.000 vierkante meter. Hij verscheept wekelijks containers vol antiek naar alle uithoeken van de wereld, maar hij is ook blij als hij een zilveren kandelaar aan precies de juiste klant verkoopt. Arnold weet wat hij wil. En nog belangrijker: hij weet wat zijn klanten willen.

Ebert Roest gaat het liefst alleen op pad met een lege bus en een volle portemonnee. Op zijn route langs markten en boertjes in België en Frankrijk gaat hij op zoek naar spullen met een verhaal. Klanten van over de hele wereld weten zijn winkel te vinden. Trendy restaurants en bekende Nederlanders komen naar Ebert voor authentiek antiek.

Over Van onschatbare waarde
Vier kamers, vier experts en een verkoper met een missie: een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor zijn of haar topobject. In het spannende MAX-programma Van onschatbare waarde mogen verkopers aankloppen bij één of alle vier experts. Terug naar een eerder mislukte onderhandeling is echter niet toegestaan. Wie zich blindstaart op de allerhoogste verkoopprijs, loopt het risico huiswaarts te keren met object en zonder geld. Maar wie naar een goede prijs zoekt, moet risico’s nemen. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug…

Van onschatbare waarde
Vanaf donderdag 12 april om 21.30 uur op NPO 1
Presentatie: Dionne Stax

www.maxvandaag.nl | #Vanonschatbarewaarde | facebook.com/vanonschatbarewaarde